• Boven 75 Euro voor verzending binnen Nedeland geen verzendkosten!
  • Vandaag besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Official Aqara reseller
  • Pay Safely - SSL Secure
  • Boven 75 Euro voor verzending binnen Nedeland geen verzendkosten!
  • Vandaag besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Official Aqara reseller
  • Pay Safely - SSL Secure

Tuya zigbee temperatuur, luchtvochtigheid en lichtsterkte sensor

Niet op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Konke ZigBee temperatuur, luchtvochtigheid en lichtsterkte sensor

De Konke Zigbee temperatuur, luchtvochtigheid en licht sterkte sensor is een ZigBee temperatuur- , licht en vochtigheidssensor die naadloos kan samenwerken met Tuya ZigBee Bridge om de temperatuur, licht en vochtigheidsverandering in uw huis te volgen, alle realtime metingen kunnen worden live worden gecontroleerd op de Smart Life APP. Sterker nog, je kunt een voorwaarde instellen in de slimme scène, zoals bijvoorbeeld dat de ventilator wordt in- / uitgeschakeld wanneer de temperatuur de grenswaarde bereikt, of dat de luchtontvochtiger in je kamer begint te werken zodra de luchtvochtigheid hoger is, waardoor de groei van schimmel wordt voorkomen en allergenen.


U kunt een slimme scène instellen om waarschuwingen te activeren via gebeurtenissen zoals hoge / lage temperatuur, hoge / lage luchtvochtigheid en meer. Met de functie voor het delen van apparaten worden uw kinderen, familie en zelfs de buren via hun mobiele telefoons geïnformeerd over de omgevingsomstandigheden in uw huis.

Het reserveert tijd om maatregelen te nemen als er brandgevaar ontstaat. Het is een op batterijen werkende sensor die in elke hoek van uw huis kan worden geplaatst om de kamertemperatuur en vochtigheid te bewaken. Installatie zonder gereedschap, plak de sensor eenvoudig op het oppervlak van de muur of het apparaat en zie dat hij mooi voor je functioneert.

Let Op : Voor het gebruik van de Tuya - temperatuur, luchtvochtigheid en licht sterkte sensor is een Tuya Zigbee Hub vereist.


Scan voor het bekijken van de handleiding de QR code op het doosje of klik op deze link.

Extra productinformatie

Lengte
60 mm
Breedte
60 mm
Hoogte
15 mm
Kleur
Wit
Draadloos protocol
Zigbee 3.0
Smart home platform
Smart Life, Tuya
Stroomvoorziening
3V
Batterij type
CR2450
Bediening via app
Smart Life
Binnen- of Buitengebruik
Binnen
App werkt op besturingssysteem
iOS & Andriod